AVANCERAD HUDVÅRD

Easy Phytic peel

Easy Phytic är en kemisk peeling för akne och hyperpigmenteringar. Peelingen från Skin Tech är en självneutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra.
Eftersom hudens ytliga skikt ofta skadas av sol, cigarettrökning och andra miljöföroreningar är detta en potent antioxiddantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga postinfammatorisk hyperpigmentering.
Det är också utmärkt för behandling av både tonårs- och vuxen akne. På grund av peelingens skonsamhet kan den användas för kunder som lider av atopiska eksem och rosacea.

Du kan förvänta dig att se en hud:
. som känns lenare och mjukare
. som uppvisar en hälsosammare hudfärg
. med mindre rynkor och linjer

För att uppnå bästa resultat rekommenderas ett behandlingsprogram:
en peeling ska appleceras varje vecka i fyra veckor fölt av ytterligare två peelingar varannan vecka. Underhållspeeling kan göras var 4-6 vecka.


Easy Phyto peel 30 min - 1500 kr

Infuzion System

Infuzion skinbooster med cytocare är en behandlingsmetod där hyalyronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även vitaminer,mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/ elastinproduktionen i huden. Detta har tidigare inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ström som infiltrerar cytocare via en patenterad roller. Behandlingen gör vid tre tillfällen som kur. Resultatet syns omedelbart, linjer fylls med cytocare, hyalyronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling.

Infuzion System 30 min - 1900 kr

Galvanisk Ansiktsbehandling

Har du någonsin undrat varför vissa ser så unga ut för sin ålder?

Salong Cosmetae arbetar med vetenskapen bakom denna hemlighet.

Bara denna exlusiva, patentsökta teknik age LOC Edition med en skyddad ny ingrediensblandning som sakta bryter ned ålderstecknen där de uppstår.Få ett resultat som du kan se nu och med fördelar som varar inför framtiden. Med galvanisk ansiktsbehandling omvandlar du trött och stressad hy till ett fräschare och piggare utseende.

Våra behandlingar:
Galvanisk Spa 40 min - 495 kr
Galvanisk Spa Lyx 75 min - 695 kr

© Copyright Salong Cosmetae Hud & Kroppsvård